652585_82967229 mic

Obiectiv principal

 

Festina lente! Valnord este adeptul atributelor de genul, liniste, calm si prundenta si incearca intotdeauna sa pondereze. Poate ca si din cauza asta nu i-au fost cunoscute actiunile dar speram ca intrun viitor apropiat, tenacitatea si rabdarea sa premieze. Incercam sa promovam produse naturale, si un stil de viata santos plecand de la alimentatie, de la petrecerea vacanzelor in mediul rural. In acelasi timp incercam sa redescoperim valorile satului, ale familiei si traditiilor stramosesti. Toate aceste lucruri sunt totusi obtinute si promovate cu instrumente avangardiste.

O viata sanatoasa

Lagatura cu pamntul

Cand am inceput sa cumpar teren, avem in minte placerea pe care o simteam cand mergeam la cules de struguri sau la scos de cartofi. Tot un soi de placere era si toamna cand se cumparau legumele penru pus la murat, era un miros special. Legatura cu pamantul este ceva greu de deslusit dar cred ca in anumite momente ne domina si cred si mai mult ca asta ar trebui sa ne bucure.

Viata la ferma

Viata la ferma inseamna si pregatirea pentru piata, inseamna si prezenttarea produselor. E intotdeauna primavara, trebuie pregatit terenul pentru un nou ciclu, fie de productie, de prezentare sau de vanzare.

Expo sau piete

Recoltarea de pe camp nu incheie ciclul muncii asa cum mulsul nu e sinonim de incheiere a zilei in ferma. Raman de recoltat satisfactiile.In agricultura, desavarsesti munca si astepti satisfactiile, numai cand ti-ai prezentat munca, ti-a fost recunoscuta ca atare si ai primit lauda si multumirea tuturor.